Join the club! En ontvang de nieuwsbrief en Creative Lines-inspiratiekaart

   

Wie ik ben

 

Mijn naam is Karen van Burg. Met mijn bedrijf Creative Lines zet ik mijn idealisme, creativiteit en ervaring in om tekeningen te maken, mensen bijeen te brengen en tourtochten te organiseren. Ik heb ervaring in het opzetten van vernieuwende concepten, samenwerking met bedrijven, overheidsorganisaties, stichtingen en niet-overheidsorganisaties. Met een flexibele houding werk ik graag samen met u aan het verbeelden van ideeen. Daarbij ben ik doelgericht en een “out of the box” denker en doener gericht op het behalen van concrete resultaten en verbeteringen.Door te tekenen “verbeeld”  ik letterlijk en figuurlijk een nieuwe schonere, duurzame en vrolijkere wereld. Ook uw ideeën teken ik graag een keer op.

Graag werk ik in met enthousiaste partijen samen. Kijk hiervoor bij Contact voor meer informatie.

 

Ga mee op een dagtocht en verrijk je netwerk en ideeën

Creative Lines

Adres

Nieuweweg 1
3251 AS Stellendam

T 06 31 79 47 02
E info@creativelines.nl

Contact

Recente tweets

twitter facebook instagram linkedin