Join the club! En ontvang de nieuwsbrief en Creative Lines-inspiratiekaart

   

Verbinden

“De juiste verbindingen maken dag en nacht verschil”

Creative Lines brengt organisaties in beweging en verbinding. Door de georganiseerde dagtochten worden tastbare verbindingen met de natuur mogelijk. De brainstormsessies brengen nieuwe mogelijkheden in beeld. Nieuwe ideeën door combinaties met andere ideeën ontstaan net als nieuwe inzichten en kansrijke verbindingen met andere organisaties. De creatieve producten geven een mogelijkheid om andere partijen en personen te betrekken en te enthousiasmeren voor de nieuwe inzichten en ideeën/visie’s.

Op persoonlijk vlak is de innerlijke verbinding met jezelf en jouw omgeving essentieel. Voor je levenslust, rust en je eigen ontwikkeling. Als organisatie of bedrijf is het niet anders. Het hebben van de juiste interne en externe verbindingen is belangrijk.

“Het is belangrijker kennissen te hebben dan kennis”

Creative Lines helpt graag mee in de zoektocht naar de juiste bedrijven om uw doelen te realiseren. Vanuit een omgevingsanalyse en brainstormsessie wordt gekeken hoe de bestaande verbindingen kunnen worden verbetert en/of nieuwe verbindingen kunnen worden toegevoegd.

Neem contact op

 

Ga mee op een dagtocht en verrijk je netwerk en ideeën

Creative Lines

Adres

Nieuweweg 1
3251 AS Stellendam

T 06 31 79 47 02
E info@creativelines.nl

Contact

Recente tweets

twitter facebook instagram linkedin